Web Analytics

De siste årene er dette arrangementet ikke blitt avholdt, det er under vurdering hvorledes dette vil bli fulgt opp videre.

Mesna Rk s innsats til integreringsarbeidet gjennomføres nå bl.a. gjennom "Språkkafeen" hvor man hver uke har treffsted på "Meieriet" hvor mange av våre nye landsmenn stiller opp og får hjelp til praktiske råd og ikke minst snakker norsk med våre medlemmer samt andre fra Lillehammer Frivilligsentral og Lillehammer Rotary.

Nedenfor finner du litt om noen av de internasjonale festenee som ble arrangert

INTERNASJONAL FEST 2018For 16. gang arrangerte Mesna RK, i samarbeid med Frivillighetsentralen og Inner Wheel den årlige internasjonale fest. Se under NYHETER i toppmenyen

mer om og bilder fra festen. Se også under NYHETER om salg av boken "Internasjonal Fest"
INTERNASJONAL FEST 2017

For 15. gang arrangerte Mesna RK, i samarbeid med Frivillighetsentralen og Inner Wheel den årlige internasjonale fest.

Denne gangen hadde vi fått låne den nye, flotte kantinen/forsamlingslokalet til Lillehammer vgs, avd syd som var et perfekt lokale for arrangementet. Det var som alltid "stinn brakke", dette er noe som våre nye landsmenn åpenbart setter stor pris på, i tillegg til at mange gamle Lillehamringer også stilte opp.

Det var først en forestilling med mye fin underholdning av mange dyktige unge med musikkinnslag. 

Ordfører Espen Granberg Johnsen åpnet "showet" og takket for dette arrangementet og hva det betyr for lokalsamfunnet og samarbeidet og -holdet mellom byens gamle og nye borgere.


Etter underholdningen, som nok noen av de minste ble en tålmodighetsutfordring, slapp man til for å smake på en mengde velsmakende matretter fra mange av de landene som var representert på festen. 

Maten gikk unna, og det syntes som om alle var svært fornøyde med det som ble servert, iveren foran diskene tatt i betraktning.


Loddsalg sikret at flotte gevinster og stort salg bidro til at festen fikk et overskudd som går til tiltak for samarbeid mellom primært Frivillighetsentralen og våre nye medborgere.

Totalt anslår vi at det må ha vært mer enn 400 gjester innenfor dørene. Vi gratulerer arrangøren, aktørene på scenen, gjestene og alle som bidro med mat og annen hjelp.

Ert imponerende arrangement som går over i historien som nok en meget vellykket Internasjonal fest. VEL BLÅST!

____________________________________________________________________________________________________________________

NY vellykket INTERNASJONAL FEST avholdt 25. april 2016

Mesna Rotarayklubbs årlige arrangement den Internasjonale fest fant sted den25. april ved Lillehammer vgs avd nord (Vargstad).

Dette er et av Mesna RKs flaggskip, den arrangeres i samarbeid mellom Mesna Rotaryklubb, Lillehammer Mesna Inner Wheel og Lillehammer Frivilligsentral. Lillehammer læringssenter er også en viktig aktør i og med at de har god kontakt med våre nye landsmenn.

Festen ble i år arrangert for 14. gang!  Det var ca 500 personer til stede.


Det hele startet med underholdning i gymsalen hvor det var hilsningstale fra byens ordfører, og underholdning fra mange land og med mange aktører. Kulturskolen på Lillehammer viste integrasjon i praksis ved et internasjonalt bredt sammensatt "strykeorkester", sammensatt av 9 barn fra både Norge og mange andre land.
Det var mat fra 11 land, hjemmebakst fra Lillehammer Mesna Inner Wheel, vafler, frukt og grønt fra Lillehammer Frivilligsentral. Det var stor aktivitet rundt matfatene fra de forskjellige land, serveringen sto nasjonaldraktkledde "innfødte" for, et riktig farverikt fellesskap.

Utlodning med mange fine gevinster fra gavmilde sponsorer var også meget populært. En rekke samarbeidspartnere/sponsorer bidro til en flott fest! Vi møter stor velvilje blant private næringsdrivere, offentlig instanser og enkeltpersoner. 

Årets motto var Sammen i Lillehammer!  Dette ble behørig vist gjennom sammensetningen av gjestene, det var et godt fremmøte også av de lokale lillehamringene.

Takk til alle som bidro til nok et vellykket arrangement!

_________________________________________________________________________Internasjonal fest 2015, nok en gang suksess!

Igjen har Mesna RK sammen med sine samarbeidspartnere arrangert Internasjonal fest.Det var stor stemning og oppslutning.Årets underholdning var variert med godt og morsomt innhold. Deretter var det masse god mat fra mange land og mange kokker.
Nedenfor ligger en billedkavalkade, bildene tatt av Harald Gundersen. Billedserien gir et godt inntrykk av innholdet, stemningen og oppslutningen.
Kos dere med bildene!Place content here

Møteinformasjon

Møtested: Scandic Lillehammer Hotel
Adresse: Turisthotellvn 6
Postnummer: 2604
Sted: Lillehammer
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 17:45
Møtespråk: no

Mesna RK Orgnr: 996 144 917

Møtearkiv fra
før August 2022


Place content here

NyTT fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

NYTT FRA DistriKt 2305

Loading RSS...