Web Analytics

Norsk Litteraturfestival 2024 ved Festivalsjef Marit Borkenhagen

2024-04-15 17:45 - 19:00

 Med ca. 30 000 besøkende og 400 forfattere og artister fra hele verden er Norsk Litteraturfestival Nordens største litteraturfestival, med et variert program for lesere i alle aldre. 

Festivalen rommer forfattermøter, opplesninger, debatter, foredrag, prisutdelinger, forestillinger, utstillinger, seminarer, quiz og andre festligheter. Norsk Litteraturfestival har arrangementer for barnehagebarn, skoleelever og voksne lesere med ulike preferanser og henvender seg til et bredt publikum. Festivalen er også Norges største bransjetreff for forfattere, oversettere, kritikere, forleggere og bibliotekarer.

Marit Borkenhagen har vært Festivalsjef siden 2011 og har vært helt sentral i utviklingen av festivalen til det store høydepunkt den i dag utgjør for norsk, og internasjonal, litteratur. Hun kommer til oss for å fortelle om festivalen og  om arbeidet rundt denne.I slutten av mai fylles Lillehammer av forfattere og litteratur. Norsk Litteraturfestival garanterer ord som beveger og opplevelser som tar deg en tanke videre. Her finner du arrangement for skolebarn, barnefamilier, studenter og et voksent, kulturinteressert publikum. Opplev forfattermøter, opplesninger, debatter, foredrag, prisutdelinger, forestillinger, utstillinger, seminarer, quiz og andre festligheter. Festivalen er også Norges største bransjetreff for forfattere, oversettere, kritikere, forleggere og bibliotekarer.Del på Twitter

Place content here

Møteinformasjon

Møtested: Scandic Lillehammer Hotel
Adresse: Turisthotellvn 6
Postnummer: 2604
Sted: Lillehammer
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 17:45
Møtespråk: no

Mesna RK Orgnr: 996 144 917

Møtearkiv fra
før August 2022


Place content here

NyTT fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

NYTT FRA DistriKt 2305

Loading RSS...